Oldal kiválasztása

Szolidarítók

Szombathelyi civilek weblapja

 Csatlakozz a civilekhez!

Ha nem akarsz hatással lenni a politikára, nem akarod, hogy a te hangod is hallatsszon, akkor arra ítéltettél, hogy mások döntsenek a sorsodról és arról, hogy mi jó neked!

A mai világban az információáramlás nagyon felgyorsult. Az interneten percek alatt információkhoz lehet jutni, de annak valódisága már kérdéses. A kormány közel 500 médiát, (televízió, rádió, írott újságok, közösségi csoportok oldalai) vezérel és ontja a hazugságait.

A felgyorsult világban már kevés idő marad az információk igazságtartalmának ellenőrzésére.

Hívjuk mindazokat, akik civilként szeretnék szavukat hallatni.

– Hazánkban ma a szolidaritásra van a legnagyobb szükség. Szolidárisak vagyunk minden emberrel akit a jelenlegi rendszer elnyom.

– Meggyőződésünk, hogy csak a civil emberek kontrollja képes a mindenkori hatalmat ellenőrizni, mert ők érzik a hatalom tevékenységének következményeit.

– Hívunk minden demokratát, hogy meghallgassuk, megvitassuk egymás véleményét!

– Közös fellépés hatékonyabb, mint egyedül.

– Sokan vannak, akik nem akarják magukat egy pártnak sem elkötelezni, de hallatni akarják a hangjukat és azt szeretnék, ha véleményük megjelenne a közgondolkodásban.

Mi, átlagpolgárok alkotjuk a nemzetet. A kormány csak a nevünkben gyakorolhatja a hatalmat. Ha a kormánypártok képesek becsapni a nemzet egynegyedét, attól még nem ők vannak többségben.

Rajtunk áll, hogy fotelből szidjuk a kormányt, vagy felállunk és teszünk a demokráciáért, a tisztességes politizálásért és nem utolsó sorban az ország gazdaságának felemelkedéséért, a korrupció lehető legalacsonyabb szinten tartásáért

Összehangoljuk az együttműködést, remélhetőleg még jobban, mint a demokratikus ellenzéki pártok. Nekünk, civileknek meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk arra, amit a pártokon számon kérünk.

Vitatkozzunk, alakítsunk ki közös álláspontot és ez alapján tevékenykedjünk!

google651e5bc75abdbfb3.html