Oldal kiválasztása

Ma büntettem magam

Nagyon visszafogottnak kell lennem, ha véleményt mondok az Echo tévé műsorairól, hír összeállításáról és a tevékenységéről, úgy általában. Nem is teszem, inkább ítélje meg mindenki önmaga. Mészáros lőtrinc egyik szerzeménye nem hazudtolja meg magát.

Ritkán nézem ezt a csatornát, de ha valamelyik csatornáról véleményt akar valaki formálni, annak feltétlenül meg kell néznie néhány műsorát annak a csatornának. Nem mondom, hogy szórakoztató, sőt néha ellenállhatatlan vágyat érez az ember, hogy átkapcsoljon máshová. Legutóbb a Sajtóklub uszító kormány melletti kampányát voltam kénytelen végig szenvedni. A beszámolóm egy kicsit hosszúra fog nyúlni, mivel megpróbálom hűen visszaadni azt a légkört, ami ott mutatkozott.

Bencsik Gábor Bencsik András, Huth Gergely és Bayer Zsolt mocskolta nagyjából háromnegyed órán át az összes pártot és annak prominenseit, akik nem átallottak a másik oldalon lenni és mást szeretnének, mint azt a magát nemzetinek és kereszténynek nevező kormánypártok. Mindezt úgy, hogy a lehető legtöbbször kihangsúlyozva mint kész tényt, hogy ha nem az Orbán kormány folytatja tevékenységét április 8.-a után, akkor lebontják a kerítést és bevándorlók milliói fogják elárasztani az országot.

Nem beszéltek kormányprogramról, hiszen az nem létezik, ha eltekintünk attól az egy szótól, amit 2014-ben is hangsúlyoztak, nevezetesen a “Folytatjuk” szótól. Beszélni kellett viszont a hódmezővásárhelyi fiaskóról, amit meg is magyaráztak olyan jó fideszesen.
Volt szó viszont két dologról, a mocsokról, amit megpróbáltak az összes ellenzéki emberre kenni és a migránsokról. Na jó, mosdatták a szerecsent is és kitértek az Európai Unióra és a legújabb ellenségre, az ENSZ-re, csak szőr mentén említve sorost.

Lássuk a részleteket!

A hódmezővásárhelyi vereséget kellett először megmagyarázni. Bencsik Gábor addig ment el, hogy tulajdonképpen nyertek, hiszen egy jobboldali beállítottságú Márki-Zay Péter, keresztény, hívő, jobboldali beállítottságú ember nyerte a választást.

Bencsik András rá tett egy kicsit még azzal, hogy a Fidesz biztos 40% szavazóval rendelkezik és ez elég a biztos nyeréshez. Itt most viszont egy olyan csoportosulás áll velük szemben, akiknek se elve, se gatyája. Kíváncsi rá, hogy a jobbikos szavazó fog-e az MSZP-s jelöltre szavazni?

Huth Gergely szerint azért nyert Márki-Zay Péter, mert a Hódmezővásárhelyiek kísérletező kedvű emberek, ezért választottak nem Fidesz jelöltet. Egyébként is az ellenzékiek között a politikai világ mindenféle élőlénye szerepel, itt a rák, csiga törpecápa, guppi, stb szerepel a felsorolásban. Egyébként is Dzsordzsi bácsi – Soros György – és Brüsszel… Nem gondoltak bele, mi következik április 9.-e után.

Bayer Zsolt szólalt meg.
Hol nem fordultak elő migránsok? Szolnokon, Székesfehérváron, amely városok Brüsszel szerint túl fehérek. Nem szeretné, ha Bécs, Párizs, vagy Brüsszel sorsára jutnánk. Ez nekem is új. Tényleg ebben a két városban nincs csak migráns, máshol viszont ott vannak?

A szélső jobb és a szélső bal összeáll. Igaz, hogy Vona Gábor többször kijelentette, hogy egyedül indulnak, az még nem jutott el a fülükig, vagy számukra jobban fest, ha egy füst alá terelik az egész ellenzéket.

Ilyen bevezetés után már nem fogták vissza magukat, sorra jöttek egymást letromfoló kijelentések, a nagyon leegyszerűsített, magabiztos, kinyilatkozások. Ezek természetesen nagyon magyar, igen nemzeti és főleg a kereszténység jegyében lettek megfogalmazva.
Gyurcsánynak, a természet törvényei szerint nem szabadna léteznie! A végletekig leegyszerűsített Sorosozás a társadalomnak unalmas, de Soros tényleg életveszélyes bűnöző. A választás arról szól, hogy a nemzetiek – kormánypártokat támogatók – a keresztény erkölcs szerint élnek és most a nyakukba akarnak zúdítani olyanokat, akikkel nem akarnak élni. Épeszű emberek nem szavaznak rájuk! Nincs Soros terv, de a kommunista kiáltvány is egy terv volt…? A nyitott társadalom létezik, de nincs, illetve van az ENSZ főtitkárának asztalán egy brosúrában egy fecni. Le akarják az ellenzékiek bontani a tradíciókat. Az összeesküvés gyakorlat és nem elmélet. Huth tudja, hogy most fog kijönni minden portálon, hogy megvitatta az EU parlament az ENSZ migrációs tervét. Ez egy olyan terv, ami helyesli, bátorítja és ujjongva fogadja el azt a tényt, hogy népvándorlás van és milliók, tízmilliók jönnek, le kell bontani a kerítést és hadd jöjjenek. A bolgárokkal nyújtatnák be azt a tervezetet, hogy júliusban 10.000 migránst kellene befogadnunk kötelezően. Kis barátaink az EU parlamentben ezt messzemenőkig támogatják. Ez érdekes, mert a jobboldal van az EU parlamentben többségben.

Bayer nem hazudtolja meg magát. Bemutat egy eszmerendszert, ami szerinte nyugaton már kész tényként működik. Ezek szerint A vallási, családi és nemzeti identitás eltűnt és most még a nemi identitásból is 72 féléből lehet választani. Ő ezek szerint, – bár mindig a nőket szerette – ő egy férfi bőrébe bújtatott leszbikus nő! Az ilyen identitás nélküli társadalomra eresztenek rá más identitású népet. Azért abból a 72 féle identitásból néhányra azért kíváncsi lennék. Arra gondoltam, hogy azért biztosan akad néhány Fidesz támogató, aki ezen felkapja a fejét, akinek ez már sok.

Bencsik András jókat mulat azon, hogy meghekkelték Vona Gábor előadását, egy mobil telefonnal lejátszott müezzin imára szólító énekével. Szerintük Vona lefagyott és ez olyan mulatságos volt. Azt nem említették, hogy amikor Orbán beszéd alatt a Kossuth téren sípoltak néhányan, mennyire ki voltak kelve önmagukból, mert ilyent mertek tenni szent vezetőjükkel. Az nem volt mulatságos?
Itt, nehogy a hallgatóság elfelejtse, megerősítő üzenetet küldtek nekik, hogy ha marad a kormány, akkor zárva lesz a határon az ajtó, ha nem, akkor viszont az isten irgalmát kérik nemzetünkre.

Az idő nagy részében eddig migránsozás történt és az ellenzék mocsoklása, néhol látnoki formában megmondva, mi lesz a határon, a családokban az országban, ha a migránsok bejöhetnek. Mert ugye ahhoz kétség sem férhet, hogy az ellenzék a hatalomra jutása esetén azonnal a kerítéshez siet, azt lebontani.  Ők ezt mint tényt közlik, bár egy ellenzéki párt sem jelentett ki ilyent és még csak nem is célzott rá.

Kissé hiányérzetem volt, hogy azért itt másról is kellene beszélni, hát beszéltek.

Bencsik András hatalmas plakátokon hirdetné, nézzék meg a magyar emberek mennyit spóroltak a rezsicsökkentésen 2013-óta! Úgy tűnik, ez a nép annyira nézhető idiótának, hogy a minden hónapban megkapott számlás elszámoláson nem veszi észre a kötelezően leírt megtakarítást. Azt is elfelejtették, hogy azóta kiderült, a rezsicsökkentés csak blöff volt, mert a világpiaci árak csökkenése tette ezt lehetővé és nem a kormány kegye. Ráadásul még csak nem is mentek le az árak annyira, mint azt a vételi árak indokolták volna. Ha viszont valaki jelentkezik, hogy a magyar nép számára olcsóbban is tud szállítani gázt, akkor annak nem örül a kormány, sőt, kijelenti, hogy az illető cég beszállt a választási kampányba.

Megtudtuk, hogy a Fidesz közeli Oligarchák gazdagodása igenis a haza szolgálatában történik, szemben a gyűlölködő, hazug, irigy, csúnya ellenzékiek véleményével szemben. Inkább magyar kézben legyenek nagyvállalatok, hogy itt maradjon a megtermelt haszon és ne vihessék el a külföldi csúnya tőkések. Ezek az oligarchák nagyon sokat tesznek az emberekért, mert Mészáros például megvásárolta az Echo tévét!!! Ha nem tette volna volna, akkor nem lehetnénk itt most!!! Ezek aztán érvek. Meg sem fordul a fejükben, hogy az ellenzék támogatja a magyar vállalatok bizonyos fokú előnyben részesítését, de nem úgy, hogy kontraszelektíven, csak a Fideszhez közel állók részesüljenek a támogatásokból, hanem azok, akik a legjobbak és versenyképesek.

Mészáros már előbb is milliárdos volt. Tiborc István is jól menő, ügyes vállalkozó volt mielőtt megismerte Orbán lányát. Aki gazdag az tolvaj, ezt tanították a régi rendszerben, ezért irigylik a gazdagságot. Itt felnevettem hangosan. Pedig még volt lejjebb is.
Bencsik András szerint, Kóka János egy kilométer autópályát sem épített fel, hanem ellopta a pénzt, de Mészáros egy nap alatt felépítette azt a két kilométeres autópályát, azokkal a hatalmas gépekkel. Aki látott már autópálya építést, az tudja, csak az aszfaltozás sem egy nap, nem hogy egy teljes autópálya. Ráadásul nem Mészáros építette, hanem az általa megnyert pályázat alapján az alvállalkozói, azok a csúnya külföldi cégek, akik elől meg kell nyerni minden pályázatot és véletlenül mindig a Fidesz táborhoz tartozó pályázónak. Ennyire idiótának nézték az ott ülőket, az őket hallgatókat? Lehet, hogy okkal?

Miért fáj ez nekünk, tette fel a kérdést, hiszen nem vettek el senkitől semmit! – Ezt röhögés nélkül mondta Bencsik András. –
A Szocik eladtak mindent, Orbán pedig visszavásárolta. Itt némi amnézia fedezhető fel Bencsik Andráson. Nem csak a Szocik, hanem minden kormány adott el állami kézben lévő gyárat, üzemet, épületet. Az Antall kormány adta el a legtöbbet, nem is mindig az ország java érdekében, ami emlékezetem szerint egyáltalán nem volt szocialista! Az első Fidesz kormány sem az államosításról, hanem a privatizációiról híresült el.

Bayer javasolt néhány dolgot, amit a nézők munkásőr szomszédjainak el kell mondaniuk, elfelejtve azt az egyszerű tényt, hogy az asztalnál, tőle a második ott ülő Bencsik András, egykori Népszabadságnál újságírói múlttal, a volt újságját mocskoló is munkásőr múlttal dicsekedhet.

Ennyit erről a kampány beszélgetésről. Most megyek és pihenek néhány órát.

google651e5bc75abdbfb3.html